HTML

Recept Izék

Amúgy honlapokat készítünk, de itt most főzünk és fotózunk. Mert azt is szeretjük. Receptek egészen egyszerűen leírva, fotók pont úgy, ahogy a fényképező látta, retusálás nélkül.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Friss topikok

Olasz tésztafélék - és milyen az al dente tésztafőzés?

2011.11.12. 11:45 PikPok

A tartalom elköltözött: https://www.percekalatt.hu/olasz-teszta-fajtak-es-milyen-az-al-dente-tesztafozes/  

Szólj hozzá!

Címkék: olasz tészta tortellini lasagne fusilli tésztafélék farfalle

A pizza története, valamint miért olyan a pizza margherita, amilyen?

2011.11.10. 11:48 PikPok

Már az ókori etruszkok is készítettek lapos, vékony és kerek kenyereket. A reneszánsz idején a pizza volt a "szegények tányérja", amelyet az étkezés végén elfogyasztottak. Amikor a paradicsom megérkezett Amerikából, az ételek is változatosabbak lettek…

Szólj hozzá!

Címkék: pizza

Olasz sajtok: pecorino, mozzarella, mascarpone, parmezán

2011.11.08. 11:41 PikPok

Pecorino - juhsajt, amelynek neve az olasz "birka" (pecora) szóból származikAz egyik legismertebb olasz juhsajt a Pecorino Romano (római juhsajt) avagy Pecorino Toscano (toszkánai juhsajt), legfőbb jellemzője pedig, hogy főzés vagy sütés közben nem válik nyúlóssá, asztali…

Szólj hozzá!

Címkék: olasz sajt mascarpone pecorino parmezán mozzarella

süti beállítások módosítása