HTML

Recept Izék

Amúgy honlapokat készítünk, de itt most főzünk és fotózunk. Mert azt is szeretjük. Receptek egészen egyszerűen leírva, fotók pont úgy, ahogy a fényképező látta, retusálás nélkül.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Friss topikok

Pergős rizs - házilag, nem zacskóból!

2010.08.01. 11:10 PikPok

Itt:

https://www.percekalatt.hu/pergos-rizs-hazilag-nem-zacskobol/

 

2 komment

Címkék: rizs rizsfőzés rizsköret

A bejegyzés trackback címe:

https://receptizek.blog.hu/api/trackback/id/tr742175544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KaGoTT 2017.04.21. 10:10:42

Én is kipróbáltam. az eredmény hibátlan, bár némiképp módosítottam:
1.: Nem mostam meg a rizst (bocsi annyira stresszeltem hogy kimaradt)
2.: Nem a felöntés után hanem már a pirítás féltávjánál sóztam
3.: Nem forróvizet hanem húsleves alaplevet használtam

TIPPEK:
1. Mikor felöntöd a rizst a vízzel vigyázz mert fröcsög könnyen leforrázhatod magad! (saját tapasztalat)

2. Ha a tíz perc pihenő után még mindig keménynek érzed a rizst akkor fedő vissza és várj egy kicsit.
süti beállítások módosítása