HTML

Recept Izék

Amúgy honlapokat készítünk, de itt most főzünk és fotózunk. Mert azt is szeretjük. Receptek egészen egyszerűen leírva, fotók pont úgy, ahogy a fényképező látta, retusálás nélkül.

A reklám helye

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- IZÉK blogok -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-2476832276933749"
     data-ad-slot="1455293316"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Friss topikok

Fagyasztott hús kiolvasztása

2010.10.21. 12:17 PikPok

Csalódott voltam tőle, hogy a legjobb husis pácaim és fűszereim nem eredményeztek tökéletes végeredményt, valahányszor a mélyhűtőből kivett húsból csináltam valamit - leginkább persze valamilyen sültet. Akármit csináltam, mindig csizmatalp szerű végeredmény landolt a tányéron.

De aztán megtudtam a trükköt...

A szépen, lelkiismeretesen bezacskózott és lefagyasztott húsokat úgy kell kiengedni, hogy az ember kinyitja a zacskót és úgy, ahogy van, beleteszi a húst egy tál hidegvízbe. Szép lassan fog kiengedni, és újra magába szedi azt a vizet, amit a fagyasztás kinyom belőle.

Nem mondom, hogy ugyanolyan, mint a friss, de sokkal jobb! 

Szólj hozzá!

Címkék: hús fagyasztás

A bejegyzés trackback címe:

https://receptizek.blog.hu/api/trackback/id/tr332388231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása