Végy néhány szelet tengeri halat...
Nem is annyira egyszerű megküzdeni ezzel a feladattal, ugyanis ha bemegyünk bármelyik hipermarketbe, ott tömegével sorakoznak a fagyasztott tengeri halak. A probléma ott kezdődik, amikor már kisütjük őket, kijön belőlük a tenger (vagyis több liter víz), és ottmarad négy nyomorúságos kis szardínia méretű izé, fantasztikus fűszerezéssel, isteni illattal, de gyakorlatilag nulla mennyiségben. Ez csak egy kis figyelmeztetés, jóelőre!
1. A halszeleteket ráfektetjük a fóliára, alá egy pici olíva olajat öntünk.
2. Besózzuk, és fűszerezzük: rozmaring, fehér bors a minimum elvárás, de lehet kísérletezni mással is.
3. Citromszeleteket teszünk rá, amit paradicsom szezonban felválthatunk paradicsom szeletekkel is. Ínyencek egy-egy szelet sajtot is tehetnek a halra.
4. Bebugyoláljuk a fóliába, és nagyjából 15 percig sütjük teljes gázon.
5. Hogy legyen egy kis színe, kinyitjuk a fóliát, és még úgy is sütjük, amíg egy kis színt nem kap. Vigyázat, itt már sokáig sütni nem szabad, mert kiszárad és összeaszik, mint II. Ramszesz.
Krumplipürével vagy friss salátával tálaljuk. Citrommal csepegtetve nagyon finom!